.

Heejsan! 

Fredag: hängde med Erica en stund på dagen! Sen vid 7 gick jag hem till Petra och drack med Isabella och Linnea. Sen drog vi vidare till Jocke! där det va ganska så mycket folk! Slogs gjorde jag också!
Men vad gör man inte för sina vänner?:) KOm hem vid 4, Då decka man direkt i sängen!!

Lördag: chillade galet på dagen! Sen vid 8 kom Erica hit, Vi drack grogg och hade det bra! Sen drog vi vidare till bruket och mötte Tove och Maja. Sen drog vi hem till Jocke ! satt där och drack och hade det bra! Sen drog dom till Robert och vi till fiket, Och där vart allt kaaaaaos! Om jag kunde spola tillbaka tiden så skulle jag göra så det där aldrig hände! Men nu är det som det är och det är bara att gilla läget!!

Söndag: Sov halva dagen typ! Sen åkte jag och Kevin hem till våran bror och hämtade våra moppar, Eller jag får ha kevins ett tag för att min är inte riktigt klar än.. Sen låg jag bara hemma och kolla på BB och åt chips och drack cola! Somnade vid 12! Idag är det fucking måndag, Och jag började för 10 minuter sen ! Och jag orkar verkligen inte kliva upp ur min säng! Men känns som ett måste faktiskt!!:((



.

Hejsaaan! Inte gjort så mycket idag faktiskt! Vaknade vid 10 kanske,
drog på en film och lag mig och kolla, Sen gick jag upp och fixade mig lite eftersom det kom några och kollade på våran lägenhet idag! Dom flyttar in i maj tror jag! Och vi ska ju flytta till en större lägenhet! ska bli så himla skönt!
Sen gick jag till unkan! Chillade där med Maja och Tove, Fick träffa Emelie en stund med! Men imorgon åker hon igen! vilket sög ganska hårt.
Ska väl sova snart, skola imorgon! Sen kommer Lena och hämtar mig, För har träning imorgon! 
Rider väl ut en sväng först så han inte är så jätte speedad på volten! Går nog bra! för jag har världens duktigaste och finaste häst! :D Hörs imorgon!! 

puss...

WHAT ARE WORDS

If you really don’t mean them
When you say them
What are words
If they’re only for good times
Then they don’t
When it’s love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we’re gone.

...

Hejsan! har precis vaknat! Upp och sminka mig och så! Sen iväg till äckel skolan.
Känner att jag egentligen bara vill ligga kvar i sängen och sooova!!
kanske drar till Petra efter skolan! Får se hur det blir med de! Skriver mera sen! Hejdååå! -:)

.

Erica Kekkonen jag kan inte beskriva med ord hur mycket du betyder för mig! 
Kommer alltid finnas här för dig dag som natt! Du förtjänar den bästa!
Är så himla glad att jag har dig vid min sida.
Skulle inte vara där jag är idag utan dig! Du har hjälpt mig så himla mycket!
Världens bästa vän! jag älskar dig!!

Så jag säger bara en sak till er, Break her heart and I'll break your face!!












.

Har precis vaknat! Känns faktiskt mycket bättre i halsen idag! Nu ska jag upp och äta frukost och hoppa i kläderna sen iväg och rida! Ska rida barbacka idag! kommer ramla av! 10000 år sen jag red barbacka sist känns det som!
men det är bara att kämpa! :D Sen så åker jag direkt till min andra pudding efter! Och rider honom och gosar lite! :)
Bilder kommer nog sen om jag kommer ihåg att ta några! :D
pusss!!

.

hejsan! :D Mår lite bättre idag, Nu ska jag iaf klä på mig sen åka och rida! Blir en lugn tur! 
Senare idag ska jag äta middag med familjen igen! Sen vet jag inte vad som händer! träffa Erica en stund hoppas jag! Men nu ska jag klä på mig och så! hörs sen! :D

..

Säger bara en sak! Tur att jag har en av mina söta katter som gjort mig sällskap i sängen hela dagen !
Skulle inte sitta fel med en pojkvän nu direkt! man känner sig så ensam när man ligger i sängen helt själv
och bara glor typ! Va precis upp och tog en cigg det var riktigt skönt med lite luft faktiskt!
Nu ska min älskade mamma åka upp och köpa glass åt mig! 
Så min kväll får bestå av Julens hjältar och glass! Nu blir det lite mys med tussiii!..



Jag saknar mina älskade hästar så det gör ont!<3
Kan jag inte få bli frisk nån gång så jag får träffa dooooom!!!




.

heejsan! Vaknade vid halv 10 av att marsvinen höll på och sprang som dårar i sina burar, Så skulle jag skrika håll käften, Men fick inte fram ett ljud?! Fatta vilken jävla panik jag fick då! Försökte och försökte men gick fan inte..
Mamma kokade lite saltvatten som jag skulle ta! Nu kan jag prata lite iaf ! KOmmer massa folk hit sen och äter påskmiddag! så kan inte jag äta-.- så otroligt less!!! Lägger mig i sängen och kollar på gårdagens BB istället!

heeeeeeeeejdåå..

IF IT STILL HURTS YOU STILL CARE.

Vaknade vid 11 ungefär, Gick upp tog en ipren lag mig och kolla på film. Sen vid 2 hoppade jag in i duschen och fixa mig lite och så! Sen vidare till sjukhuset! Fick blodprov och så där! Men det var ingenting allvarligt, Bara en vanlig förkylning! Men har aldrig varit sjuk så länge! Så det känns lite skumt fortfarande! Efter det drog jag till min syster som  fyllde 19 idag! hade en bra kväll med Petra, Isabella och Jenny! Sen körde Jonatan dom till dannemora och sen körde han hem mig, Eftersom jag fortfarande har ont i halsen osv så vill jag inte vara ute så mycket ! Vill bli frisk nån gååång! Nu ska jag sätta på mig myskläder och lägga mig i sängen och kolla på film och sova! Hoppas på att må lite bättre imorgon, Då ska jag och Signe förmodligen åka till stallet och dra en uteritt! det va snart 2 veckor sen jag satt uppe på hästryggen! Vilket känns förjävligt! Om jag fick välja själv skulle jag åka till stallet nu och rida! :D.. Nu vill jag bara att Erica ska komma heeeeeeeem! För jag saknar henne så mycket! (vart ifrån varandra i 2 dagar typ"! 

Hejdåååååååååååå! :)



Grattis världens bästa syster!! Jag älskar dig tusen gånger om! <3

.

Har precis kommit hem ifrån hund promenaden! va ungefär 26 hundar med! riktigt trevligt!
Covo uppskattade det riktigt mycket iaf! :D så nu blir det att följa med på dom där promenaderna varje torsdag.
Eller ja, Försöka iaf! ;). Ligger i sängen med Gizmo,Alma och Elvira nu! Är ju barnvakt åt bästa väns marsvin med eftersom att hon har lämnat mig och åkt till dalarna över helgen! hennes marsvin har blivit kär i min ena fina flicka!! Vänta på att Big Brother ska börja, Sen sova! 
Jag vill ju bli frisk nån gång! Har vart sjuk sen i måndags! Inte kul alls! Hoppas på att må lite bättre imorgon så att jag kan åka till stallet! Och få rida och prova dom rosa snygga benskydden jag köpt åt Tahoe! 
har ingenting att skriva om typ,Så vi avslutar här!

Hejdååå! :D
Slänger upp en bild på Hriisla med ! Jag saknar dig så att det gör ont! Det va länge sen du såldes! Men att få träffa dig igen och bara få pussa på dig är en önskan jag alltid kommer att ha!! <3

RSS 2.0