VÄRLDENS BÄSTA ALLAN! <3

Nu finns du inte mer, Och jag vill inte känna den känslan! Du var verkligen inte som en hund! utan mer som en bebis! Kommer kännas helt fel när man kommer och det är ingen som skäller och vill pussas ! Eller nån som kommer och hoppar och dansar!
Att inte ha nån att leka på gården med,
Och att inte ha nån att hålla om!
Jag kommer ALLTID att älska dig oavsett vad Allan! Hoppas vi ses snart igen älskade du!
<3<3
 
och jag kommer alltid finnas här för dig älskade storesyster!! Du kan alltid räkna med mig!
Jag älskar dig obeskrivligt ! <3

.

tjänaaa! vaknade vid 9, Då gick jag hem till sosso och drack kaffe! Nu ska jag klä på mig sen drar vi till östhammar! Har nämligen blivit anmäld för misshandel! Så förhör och så idag. Sääämst! Tack till sosso som kör iaf!
Sen ska jag till stallet och dra en barbacka tur med signe! Blir väl till att köpa sig en chips påse sen så man kan glo film hela kvällen! Upp tidigt imorgon med, Då är med möte med skolan! jag ska kirra skolan nu! Jag kan om jag vill!!

.

heeej, inte bloggat på 7-8 år känns det som, Men känner att jag behöver skriva av mig lite! :)
Suttit hemma hos Jenny hela dagen bara chillat och snacka skit på hennes altan med underbara vänner, Kom precis hem, Drar väl slaggen snart. Är tydligen anmäld för misshandel med! Åker jag på det blir jag bra less! För jag har inte misshandlat nån vafan. Bra less ! Imorgon så ska vi ha tjejkväll! hoppas kvällen blir som planerat!

Godnatt förfan!!

RSS 2.0