TRUE TRUE TRUE.

vaknade för ett litet tag sen, Ska snart åka hem till syster och låna hennes laddare. 
Igår morse försvann tusse också! känns förjävligt! Jag vill inte förlora en till katt!
Det va nån som skrev att dom trodde dom hade sett honom vid gimo gatan ! Så ska ta moppen och åka förbi där och kolla om jag ser honom! Kanske skriver mer sen! Hööörs!

Rubriken är för att reta min fina syster! :´))

.

Såfort jag lyssnar på låten så tänker jag på dig! Och det är inge bra! För såfort jag tänker på dig, Så deppar jag ner mig själv.  Men jag vill fortfarande ha dig i mitt liv! Våra tider va dom bästa tiderna i mitt liv! Jag får försöka tänka framåt ist! Du va den som gjorde mina dagar! Den som ALLTID fanns där när jag hade problem! Men nu är det som det är! Och jag kan inte göra någonting..
Drar och kör ett kvällsbad med bra människor och tänker på annat ist!
puss!

http://www.youtube.com/watch?v=5CIqlBMqVVs

.

Hejjjsan! sovit hos Anna sen i fredags förra veckan! Så har inte bloggat nånting!.
Klä på mig och så nu, Sen blir det en uteritt med picknick och grejjer med Signe! :D.
Ikväll blir det östhammar och supa skallen av sig med bra brudar! 
Kanske skriver mer sen! :)
heeeeeeeeeeejjjdååå! :D:D:D:

She failed me when I needed her the most.

Har inte bloggat på 1000 år känns det som! Hänt väldigt mycket! Så har inte haft orken! Men nu är jag på fötterna igen! Och det är tackvare min mamma och min älskade vän Anna! Det är dom som hjälpt mig upp igen!.. Har sovit hos Anna sen i fredags, Har inte haft så kul på länge! Alla borde ha en Anna!:)
Nu ska jag hoppa in i duschen sen fixa mig och grejjer! Sen drar jag hem till Anna igen! Kanske bloggar mer ikväll eller någonting!! :))

.

Jag går och tänker varje dag att jag ska få träffa dig igen!
Men jag vet att jag aldrig kommer att få göra det!
Jag saknar dig så att det gör ont Musse!
Det gör så himla ont att tänka att du är borta!
Dina bästavänner saknar dig med!
Musse i mitt hjärta FÖRALLTID! <3
<3<3<3

.

Som ett litet djur instängt, bakom ljus och bom
Paniken flyter uppåt och snart får jag ett utbrott, Javisst vi är vänner men ni känner bara min utsida, jag är slutkörd,helvete, ni är tillslut befria det är sorgligt att liv kan gå så fucking snett, att jag inte kunde fatta att jag hade det perfekt, jag kan inte gå ut ensam för jag är så jävla rädd. Jag vågar inte träffa nån men jag vill ha närhet, allt har förstorats så jag lever bara för kärlek, har du sett mina nätter mina dagar mitt liv? Har du upplevt mina andetag har du delat min tid? har du satt hur jag mår? jag tänkte väl det, för ingen vet det innersta min egen hemlighet jag vill bara säga förlåt till er som tagit mina slag är detta verkligen jag den tanker slut mig varje dag
Som ett litet djur instängt, bakom ljus och bom
Paniken flyter uppåt och snart får jag ett utbrott, Javisst vi är vänner men ni känner bara min utsida, jag är slutkörd,helvete, ni är tillslut befria det är sorgligt att liv kan gå så fucking snett, att jag inte kunde fatta att jag hade det perfekt, jag kan inte gå ut ensam för jag är så jävla rädd. Jag vågar inte träffa nån men jag vill ha närhet, allt har förstorats så jag lever bara för kärlek, har du sett mina nätter mina dagar mitt liv? Har du upplevt mina andetag har du delat min tid? har du satt hur jag mår? jag tänkte väl det, för ingen vet det innersta min egen hemlighet jag vill bara säga förlåt till er som tagit mina slag är detta verkligen jag den tanker slår mig varje dag...

Ingen vet vem jag är, inte ens mina vänner, Ni känner inte mig, ni vet inte vem jag är, hat, tårar och smärta välkommen till min värld..

.

värsta valborgen någonsin! 

Just nu så hatar jag mig själv..Hur kan jag vara så jäälva dum?
Att ens tänka till att göra det jag gjorde igår?!
BRB gruvan...

RSS 2.0